Brygger: Kristian Prytz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1058 FG: 1008 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt, Bel (3.9 EBC)1.0 kg Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)4.3 kg Biscuit Malt (45.3 EBC)0.5 kg Smoked Malt (17.7 EBC)0.5 kg [B]Humle og krydder[/B] Tradition [4.00 %] - Boil 60.0 min Tradition [4.00 %] - Boil 10.0 min Mosaic [11.70 %] - Boil 1.0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesk 67 gr C 60 min 75 gr C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 565 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 1 liter gjærstarter Gjæring 2 uker 26-28 gr C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2016 Flasket: 4. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F