Brygger: Kristian Prytz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1058
FG: 1008
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt, Bel (3.9 EBC)1.0 kg
Pale Malt, Maris Otter (5.9 EBC)4.3 kg
Biscuit Malt (45.3 EBC)0.5 kg
Smoked Malt (17.7 EBC)0.5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Tradition [4.00 %] - Boil 60.0 min 
Tradition [4.00 %] - Boil 10.0 min
Mosaic [11.70 %] - Boil 1.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesk 67 gr C 60 min
75 gr C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 565
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
1 liter gjærstarter
Gjæring 2 uker 26-28 gr C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2016
Flasket: 4. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F