Brygger: Bjarke Vang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1076
FG: 1015
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg	German - Pilsner	
5 kg	Belgian - Wheat		
0.2 kg Belgian - Munich	
0.4 kg Flaked Oats

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Perle 9,4%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesket
37 grader
43 grader
66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 4 rør
Informasjon om gjæring:
17 grader
Hevet til 20 grader mot slutten

[B]Kommentarer[/B]
Noe av vørteren ble kokt inn til sirup, for å gi farge og smak.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2014
Flasket: 12. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N