Brygger: Bjarke Vang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1076 FG: 1015 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg German - Pilsner 5 kg Belgian - Wheat 0.2 kg Belgian - Munich 0.4 kg Flaked Oats [B]Humle og krydder[/B] 25 g Perle 9,4% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesket 37 grader 43 grader 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 4 rør Informasjon om gjæring: 17 grader Hevet til 20 grader mot slutten [B]Kommentarer[/B] Noe av vørteren ble kokt inn til sirup, for å gi farge og smak. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2014 Flasket: 12. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N