Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1028 FG: 1004 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,2% Beregnet IBU: 3,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1900 gram Bohem Pils Malt 600 gram Vienna malt 500 gram Wheat malt 110 gram Rye malt [B]Humle og krydder[/B] 12 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 55ml Youngs Lactic acid tilsatt i omstikkingskaret [B]Meskeinformasjon[/B] 1time ved 65 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP630 Gjærmengde: 1 pakke uten starter Informasjon om gjæring: Gjæret ved 20 grader i 5 uker. [B]Kommentarer[/B] Total koketid 15 minutter. Naturlig karbonert til vol co2: 3,0. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2013 Flasket: 13. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N