Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1028
FG: 1004
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,2%
Beregnet IBU: 3,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1900 gram Bohem Pils Malt
600 gram Vienna malt
500 gram Wheat malt
110 gram Rye malt

[B]Humle og krydder[/B]
12 gram Hallertauer Hersbrucker 3,7% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
55ml Youngs Lactic acid tilsatt i omstikkingskaret

[B]Meskeinformasjon[/B]
1time ved 65 grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP630
Gjærmengde: 1 pakke uten starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 20 grader i 5 uker.

[B]Kommentarer[/B]
Total koketid 15 minutter.
Naturlig karbonert til vol co2: 3,0.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2013
Flasket: 13. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N