Brygger: Patrick Schneider Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1100 FG: 1020 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 11,1% Beregnet IBU: 36,9 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,50 kg Pilsen (BestMälz) (3,0 EBC) 2,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,0 EBC) 0,50 kg Caramunich I (Weyermann) (100,5 EBC) 0,20 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) 0,15 kg Melanoidin (BestMälz) (69,0 EBC) 0,10 kg Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) 1,20 kg Light Dry Extract (15,8 EBC) 1,30 kg Candi Syrup, D-90 (177,3 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Aurora [9,20 %] - Boil 60,0 min - 27,4 IBUs 25,00 g Hallertauer Hersbrucker [2,80 %] - Boil 30,0 min - 6,4 IBUs 25,00 g Styrian Goldings [1,70 %] - Boil 20,0 min - 3,1 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 4,00 g Chalk 2,00 g Baking Soda 2,00 g Calcium Chloride 2,00 g Gypsum [B]Meskeinformasjon[/B] One step single infusion - 75 min @ 65degC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 pack 2L starter Informasjon om gjæring: Begynte på 18degC, økte gradvis til 23degC i løpet av 4 dager. Holdt på 23degC i 4 dager, senket så gradvis til 19 over 4 dager. lot stå på 19 grader i 8 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. august 2014 Flasket: 1. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N