Brygger: Ole Kristian Nylund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,048
FG: 1,021
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 3,6%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt - 1900 g
Havregryn - 200 g
Crystal 120  - 200 g
Biscuit malt - 150 g
Pale chocolate - 150 g
Roasted barley - 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings (6.4%) 22 g - 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
8 ml Cacl i mesk
1/4 protafloc 15 minutter kok
1/2 teskje gjærnæring (wln1000) 15 minutter kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter ved 68 C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1 liter starter.
Informasjon om gjæring:
15 dager ved 18 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2014
Flasket: 9. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N