Brygger: Ole Kristian Nylund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,048 FG: 1,021 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 3,6% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt - 1900 g Havregryn - 200 g Crystal 120 - 200 g Biscuit malt - 150 g Pale chocolate - 150 g Roasted barley - 100 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings (6.4%) 22 g - 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 8 ml Cacl i mesk 1/4 protafloc 15 minutter kok 1/2 teskje gjærnæring (wln1000) 15 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter ved 68 C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 liter starter. Informasjon om gjæring: 15 dager ved 18 C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2014 Flasket: 9. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N