Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8600g pils
900g pale
1350g flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
30g Sterling på 60 min
15g Mittelfruh på 60 min
30g Mittelfruh på 30 min
30g Mittelfruh på 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
750 grader i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: 600ml slurry
Informasjon om gjæring:
16 dager på 10 grader
2 dager på 16 grader
2 dager på 10 grader
Cold crash

[B]Kommentarer[/B]
Øllet er tappet på fat 8.10.2016 og kun overført til flaske ifbm NM

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2016
Flasket: 10. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F