Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8600g pils 900g pale 1350g flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] 30g Sterling på 60 min 15g Mittelfruh på 60 min 30g Mittelfruh på 30 min 30g Mittelfruh på 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 750 grader i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 600ml slurry Informasjon om gjæring: 16 dager på 10 grader 2 dager på 16 grader 2 dager på 10 grader Cold crash [B]Kommentarer[/B] Øllet er tappet på fat 8.10.2016 og kun overført til flaske ifbm NM [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2016 Flasket: 10. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F