Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Heidelberg, ekstra lys (3,0 EBC)89,9 % Best Caramel Pils Malt (5,0 EBC) 5,0 % Hvetemalt (5,0 EBC) 5,0 % [B]Humle og krydder[/B] Fuggles, pellets til mål-IBU @ 60 minutter 0.7 g/l Tettnang, pellets @ 30 minutter 0.7 g/l Tettnang, pellets @ 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes ved 65 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: German Ale WLP029 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: Gjæres 14 dager med 16 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2017 Flasket: 26. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F