Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt Heidelberg, ekstra lys (3,0 EBC)89,9 % 
Best Caramel Pils Malt (5,0 EBC) 5,0 % 
Hvetemalt (5,0 EBC) 5,0 %

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles, pellets til mål-IBU @ 60 minutter
0.7 g/l Tettnang, pellets @ 30 minutter
0.7 g/l Tettnang, pellets @ 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes ved 65 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: German Ale WLP029
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæres 14 dager med 16 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2017
Flasket: 26. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F