Brygger: Magnus Bru
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1107
FG: 1025
Mengde vørter: 67,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 10,8%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale Malt
Crystal Malt II
Chocolate Malt
Roasted Barley
Smoked Wheat
Table Sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Double mash at 67 degrees centigrade

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London Ale III
Gjærmengde: Repitched
Informasjon om gjæring:
Primary fermentation at roomtemp for 2 weeks, then secondary for 10 months before bottling.

[B]Kommentarer[/B]
Nytes best etter lufting og i temperert tilstand.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2013
Flasket: 15. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N