Brygger: Magnus Bru Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1107 FG: 1025 Mengde vørter: 67,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 10,8% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale Malt Crystal Malt II Chocolate Malt Roasted Barley Smoked Wheat Table Sugar [B]Humle og krydder[/B] Simcoe East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Double mash at 67 degrees centigrade [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London Ale III Gjærmengde: Repitched Informasjon om gjæring: Primary fermentation at roomtemp for 2 weeks, then secondary for 10 months before bottling. [B]Kommentarer[/B] Nytes best etter lufting og i temperert tilstand. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2013 Flasket: 15. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N