Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1074 FG: 1020 Mengde vørter: 78,0l Mengde ferdig øl: 58,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 88,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Ottermalt: 22200 gr. [B]Humle og krydder[/B] 110 gr. Chinook 12% 60 min. 110 gr. Citra 13.5% 10 min. 110 gr. Chinook 12% 10 min. 110 gr. Citra 13.5% 1 min. 110 gr. Chinook 12% 1 min. 300 gr. Citra 13.5% Dry hope for 7 days. [B]Andre ingredienser[/B] 1 tabl Protafloc 10 min. 1 ts gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C 75 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: 3 rør 3 l. starter Informasjon om gjæring: 14 dager 19 C [B]Kommentarer[/B] Koketid vørter: 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2015 Flasket: 13. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N