Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1074
FG: 1020
Mengde vørter: 78,0l
Mengde ferdig øl: 58,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 88,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Ottermalt: 22200 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
110 gr. Chinook 12%  60 min.
110 gr. Citra 13.5%  10 min.
110 gr. Chinook 12%  10 min.
110 gr. Citra 13.5%   1 min.
110 gr. Chinook 12%  1 min.
300 gr. Citra 13.5%  Dry hope
for 7 days.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl Protafloc  10 min.
1 ts gjærnæring  10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C  75 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: 3 rør  3 l. starter
Informasjon om gjæring:
14 dager  19 C

[B]Kommentarer[/B]
Koketid vørter: 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2015
Flasket: 13. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N