Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1059
FG: 1006
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC	 	3	EBC	 	4500	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	300	g
Wheat Malt	 	3	EBC	 	400	g
Cane Sugar (light)	 	20	EBC	 	500	g
Crystal Malt 135	 	120	EBC	 	100	g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding	 6%	alpha	 	35	g	 	60	minutes
Fuggle	 5%	alpha	 	30	g	 	15	minutes
Fuggle	 5%	alpha	 	30	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64c 80min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 565
Gjærmengde: 1rør 2l starter
Informasjon om gjæring:
2døgn på 20c, ved tydelig gjæring økes temp til 27 grader og gjæres på denne temp til ønsket FG.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F