Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1059 FG: 1006 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4500 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 300 g Wheat Malt 3 EBC 400 g Cane Sugar (light) 20 EBC 500 g Crystal Malt 135 120 EBC 100 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 6% alpha 35 g 60 minutes Fuggle 5% alpha 30 g 15 minutes Fuggle 5% alpha 30 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64c 80min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 565 Gjærmengde: 1rør 2l starter Informasjon om gjæring: 2døgn på 20c, ved tydelig gjæring økes temp til 27 grader og gjæres på denne temp til ønsket FG. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F