Brygger: Stein Norem Wisted
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4H Irsk rød
OG: 1045
FG: 1012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt - 83%
Special B - 7%
Amber Malt - 5%
Cara Red - 5%

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 1,2 gr/l - 60 min
East Kent Golding 1,2 gr/l - 30 min
East Kent Golding 1,2 gr/l - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering (Langevann - Rogaland)
Kalsiumsulfat CaSO4 (gips) 0,5 gr/10 l vann, i alt vann
Kalsiumklorid CaCl2 (veisalt) 1 gr/10 l vann, i alt vann
Kalsiumkarbonat CaCO3 (kalk) 2 gr/10 l vann, kun i mesk
Natriumbikarbonat NaHCO3 (natron) 1 gr/10 l vann, kun i mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i en time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004
Gjærmengde: 1 pakke 1 l starter
Informasjon om gjæring:
19 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med 4gr sukker/liter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2017
Flasket: 13. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N