Brygger: Stein Norem Wisted Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4H Irsk rød OG: 1045 FG: 1012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt - 83% Special B - 7% Amber Malt - 5% Cara Red - 5% [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 1,2 gr/l - 60 min East Kent Golding 1,2 gr/l - 30 min East Kent Golding 1,2 gr/l - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering (Langevann - Rogaland) Kalsiumsulfat CaSO4 (gips) 0,5 gr/10 l vann, i alt vann Kalsiumklorid CaCl2 (veisalt) 1 gr/10 l vann, i alt vann Kalsiumkarbonat CaCO3 (kalk) 2 gr/10 l vann, kun i mesk Natriumbikarbonat NaHCO3 (natron) 1 gr/10 l vann, kun i mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i en time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Gjærmengde: 1 pakke 1 l starter Informasjon om gjæring: 19 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Karbonert med 4gr sukker/liter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2017 Flasket: 13. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N