Brygger: Jorg Solheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1055
FG: 1010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	3200	g
Cara Pils           	 	37	EBC	 	250	g
Wheat Malt	 	        3	EBC	 	125	g
Crystal Malt                 	150	EBC	 	125	g
Pilsner Malt                	3	EBC	 	2100	g

[B]Humle og krydder[/B]
Citra	12%	alpha	 	10	g	 	60	minutes
Citra	12%	alpha	 	35	g	 	10	minutes
Citra	12%	alpha	 	35	g	 	1	minutes
Citra	11%	alpha	 	45	g	 	dry	hopped

[B]Andre ingredienser[/B]
irish moss
klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: san diego super yeast
Gjærmengde: to pakker en liter starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 7 dager
stukket om og tørrhumlet i nye 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
Bjarke Vang er siste medbrygger.
Monkey Brew er bryggeriet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2013
Flasket: 7. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N