Brygger: Jorg Solheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1055 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 3200 g Cara Pils 37 EBC 250 g Wheat Malt 3 EBC 125 g Crystal Malt 150 EBC 125 g Pilsner Malt 3 EBC 2100 g [B]Humle og krydder[/B] Citra 12% alpha 10 g 60 minutes Citra 12% alpha 35 g 10 minutes Citra 12% alpha 35 g 1 minutes Citra 11% alpha 45 g dry hopped [B]Andre ingredienser[/B] irish moss klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: san diego super yeast Gjærmengde: to pakker en liter starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 7 dager stukket om og tørrhumlet i nye 7 dager [B]Kommentarer[/B] Bjarke Vang er siste medbrygger. Monkey Brew er bryggeriet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2013 Flasket: 7. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N