Brygger: Sigmund Fiveland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2A Moderne mørk lager
OG: 1,065
FG: 1,006
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 52 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Munchener malt
Cara malt
Svart malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Perle

[B]Andre ingredienser[/B]
Aroma

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 90min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mauribrew Lager 497
Gjærmengde: 2 pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
starter på 2l satt over natt. Gjært 7d på 12 grader så økt 1 grad pr. dag inntil 16 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. februar 2017
Flasket: 12. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N