Brygger: Sigmund Fiveland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2A Moderne mørk lager OG: 1,065 FG: 1,006 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Munchener malt Cara malt Svart malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum Perle [B]Andre ingredienser[/B] Aroma [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 90min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mauribrew Lager 497 Gjærmengde: 2 pk tørrgjær Informasjon om gjæring: starter på 2l satt over natt. Gjært 7d på 12 grader så økt 1 grad pr. dag inntil 16 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. februar 2017 Flasket: 12. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N