Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils Malt 3,5ebc      3800g
Munich 25ebc           200g
Carapils 5ebc            100g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle      30g @ 60min
Saaz      25g @ 15min
Saaz      25g @ 1min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB m/27l vann. 67 grader i 75min, varmer opp til 78 grader og fjerner malten.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w34/70
Gjærmengde: 2pk dehydreert
Informasjon om gjæring:
Pitch på 10 grader 
11 grader i 7 dager
15 grader i 3 dager
12 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2017
Flasket: 15. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N