Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils Malt 3,5ebc 3800g Munich 25ebc 200g Carapils 5ebc 100g [B]Humle og krydder[/B] Perle 30g @ 60min Saaz 25g @ 15min Saaz 25g @ 1min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB m/27l vann. 67 grader i 75min, varmer opp til 78 grader og fjerner malten. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w34/70 Gjærmengde: 2pk dehydreert Informasjon om gjæring: Pitch på 10 grader 11 grader i 7 dager 15 grader i 3 dager 12 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2017 Flasket: 15. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N