Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,043 FG: 1,008 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,6l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000,00 g Pale Ale 400,00 g Caramel Light (30,0 EBC) 200,00 g Chateau Munich Light (15,0 EBC) 100,00 g White Wheat Malt (4,7 E 230 g sukker (piming) [B]Humle og krydder[/B] 60 min 25,00 g Simcoe [13,00 %] 5 min 80,00 g Citra [12,00 %] Tørrhumling 10 dager 60,00 g Citra [12,00 %] [B]Andre ingredienser[/B] super moss [B]Meskeinformasjon[/B] 67 C i 60 min 72 C i 15 min 78 C skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1056 Gjærmengde: 300 billioner Informasjon om gjæring: primær 4 dager på 19 C sekundær 10 dager 19 C (tørrhumling) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N