Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,043
FG: 1,008
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,6l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8000,00 g Pale Ale  
400,00 g Caramel Light (30,0 EBC)  
200,00 g Chateau Munich Light (15,0 EBC) 
100,00 g White Wheat Malt (4,7 E 


230 g sukker (piming)

[B]Humle og krydder[/B]
60 min
25,00 g Simcoe [13,00 %] 

5 min
80,00 g Citra [12,00 %] 

Tørrhumling 10 dager
60,00 g Citra [12,00 %]

[B]Andre ingredienser[/B]
super moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 C i 60 min
72 C i 15 min
78 C skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1056
Gjærmengde: 300 billioner
Informasjon om gjæring:
primær 4 dager på 19 C
sekundær 10 dager 19 C (tørrhumling)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N