Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5C Engelsk dark mild OG: 1,038 FG: 1,010 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 57,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 36,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kilo Maris Otter Pale malt 0,6 kilo Crystal malt 0,6 kilo Dark Crystal malt 0,3 kilo Pale Chocolate malt 0,2 kilo Amber malt 0,2 kilo Brown malt 270 gram sukker til flaskekarbonering [B]Humle og krydder[/B] 70 gram East Kent Goldings (6,5%) i 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 11 gram natron i mesk 8,25 gram Kalsiumklorid i mesk + 2,25 gram i skyllevann 5,5 gram kritt (CaCo3) i mesk 5,5 gram Gypsum i mesk + 1,5 gram i skyllevann 1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok 1 tablett Whirlfloc 15 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 minutter 78 grader i 5 minutter (mashout) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 002 English ale Gjærmengde: 2 rør + starter Informasjon om gjæring: 7 dager, 18 grader 7 dager, 20 grader 14 dager flaskekarbonering, 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2017 Flasket: 24. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N