Brygger: Andreas Habel
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Red currant
OG: 1,052
FG: 1,005
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 41,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale
Munich II
Red currant

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnanger (boil + aroma)

[B]Andre ingredienser[/B]
yeast nutrients

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash-in @ 63 °C
1. rest 45 min @ 63 °C
2. rest 45 min @ 68 °C
Mash-out 10 min @ 78 °C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP568
Gjærmengde: 3 l starter
Informasjon om gjæring:
Start @ 21 °C. Let temperature freely rise to 27 °C. Added red currants after 9 days. Hold temperature at 27 °C. Cold crash after another 15 days. Bottled after another two weeks.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. november 2015
Flasket: 16. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N