Brygger: Andreas Habel Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Red currant OG: 1,052 FG: 1,005 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 41,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale Munich II Red currant [B]Humle og krydder[/B] Tettnanger (boil + aroma) [B]Andre ingredienser[/B] yeast nutrients [B]Meskeinformasjon[/B] Mash-in @ 63 °C 1. rest 45 min @ 63 °C 2. rest 45 min @ 68 °C Mash-out 10 min @ 78 °C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP568 Gjærmengde: 3 l starter Informasjon om gjæring: Start @ 21 °C. Let temperature freely rise to 27 °C. Added red currants after 9 days. Hold temperature at 27 °C. Cold crash after another 15 days. Bottled after another two weeks. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. november 2015 Flasket: 16. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N