Brygger: Niklas Grønning Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Clementinskall OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 195,0l Mengde ferdig øl: 180,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7EBC 42500g Viennamalt 7EBC 2000g Crystal 75EBC 1500g [B]Humle og krydder[/B] Mandarina Bavaria 150g 15 min Simcoe 150g 15 min Centennial 150g 15 min Fersk clementinskall 500g 15 min Mandarina Bavaria 150g 0 min Simcoe 150g 0 min Centennial 150g 0 min Mandarina Bavaria 150g tørr Simcoe 150g tørr Centennial 150g tørr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 min 78 grader 15 min 90 min kok [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 10 pk 11 g Informasjon om gjæring: 18 grader 5 dager 19 grader 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2016 Flasket: 14. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N