Brygger: Niklas Grønning
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Clementinskall
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 195,0l
Mengde ferdig øl: 180,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7EBC 42500g
Viennamalt 7EBC 2000g
Crystal 75EBC 1500g

[B]Humle og krydder[/B]
Mandarina Bavaria 150g 15 min
Simcoe 150g 15 min
Centennial 150g 15 min
Fersk clementinskall 500g 15 min
Mandarina Bavaria 150g 0 min
Simcoe 150g 0 min
Centennial 150g 0 min
Mandarina Bavaria 150g tørr
Simcoe 150g tørr
Centennial 150g tørr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 min
78 grader 15 min
90 min kok

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 10 pk 11 g
Informasjon om gjæring:
18 grader 5 dager
19 grader 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2016
Flasket: 14. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N