Brygger: Leif Egge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,056 FG: 1,011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 KG Pilsner Malt 1,5 kg Vienna Malt 1 kg Wheat 30g roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 70 g East Kent Golding @ 55min 10 g Chinook @ 20 min 10 g Simcoe @ 20 min 100g East Kent Golding @ Whirlpool [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65c 8 hours 75c 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 1 vial in a starter Informasjon om gjæring: 22C - 2 weeks [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N