Brygger: Leif Egge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,056
FG: 1,011
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 KG Pilsner Malt
1,5 kg Vienna Malt
1 kg Wheat
30g roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
70 g East Kent Golding @ 55min
10 g Chinook @ 20 min
10 g Simcoe  @ 20 min

100g East Kent Golding @ Whirlpool

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65c 8 hours
75c 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 1 vial in a starter
Informasjon om gjæring:
22C - 2 weeks

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N