Brygger: Gunnar Evensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1082
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 77 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich	3500g	
Maris Otter Pale Malt 2200g	
Smoked Malt	1300	g	
Warminster Brown 	350	g	
Castle CHÂTEAU CAFE	300	g	
CARAFA® SPECIAL II	200	g	
Chocolate Malt         200	g	
Muscovadorørsukker 300	g

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer	8.9	%	65	g	90	min	
Saaz	3.0	%	30	g	10	min	
Saaz	3.0	%	30	g	1	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk

innmesk 50 grader
52  grader 20 minutter
63 grader 30 minutter
67 grader 30 minutter
78 grader 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 
Gjærmengde: 746 Billions cells
Informasjon om gjæring:
Fermentation	10	°C	21	days	
Fermentation	18	°C	3	days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. mai 2016
Flasket: 15. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F