Brygger: Gunnar Evensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1082 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 77 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 3500g Maris Otter Pale Malt 2200g Smoked Malt 1300 g Warminster Brown 350 g Castle CHÂTEAU CAFE 300 g CARAFA® SPECIAL II 200 g Chocolate Malt 200 g Muscovadorørsukker 300 g [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 8.9 % 65 g 90 min Saaz 3.0 % 30 g 10 min Saaz 3.0 % 30 g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk innmesk 50 grader 52 grader 20 minutter 63 grader 30 minutter 67 grader 30 minutter 78 grader 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 746 Billions cells Informasjon om gjæring: Fermentation 10 °C 21 days Fermentation 18 °C 3 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. mai 2016 Flasket: 15. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F