Brygger: Magnus Line
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1085
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Pale malt
Kandisirup

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
Fuggles
Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
singel infusion 66 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 4 L starter
Informasjon om gjæring:
Startet på 18 og latt stige fritt godt isolert til 29 grader. Matet sukker underveis. Kaldt på bøtte i 2 måneder før flaske. CBC-1 tilsatt til flaskekarbonering.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2016
Flasket: 3. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N