Brygger: Magnus Line Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1085 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Pale malt Kandisirup [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer Fuggles Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] singel infusion 66 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 4 L starter Informasjon om gjæring: Startet på 18 og latt stige fritt godt isolert til 29 grader. Matet sukker underveis. Kaldt på bøtte i 2 måneder før flaske. CBC-1 tilsatt til flaskekarbonering. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2016 Flasket: 3. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N