Brygger: Jan Magnar Volle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA) Ekstra ingredienser: Rognebær OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,1 kg Maris Otter Pale Malt 300 g Munich Mørk 200 g Pale Crystal Malt 100 g Crystal Malt [B]Humle og krydder[/B] Citra humle 25g 60 min 60g 15 min 60g 2 min 75g tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] 3% rognebær [B]Meskeinformasjon[/B] Et steg mesking 65 grader C i 60 min. 78 grader C i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safeale US-05 Gjærmengde: ca 300 miliarder Informasjon om gjæring: Gjæring ved 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. september 2014 Flasket: 12. oktober 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N