Brygger: Jan Magnar Volle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA)
Ekstra ingredienser: Rognebær
OG: 1060
FG: 1015
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,1 kg Maris Otter Pale Malt
300 g Munich Mørk
200 g Pale Crystal Malt
100 g Crystal Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Citra humle
25g 60 min
60g 15 min
60g 2 min
75g tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
3% rognebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
Et steg mesking 65 grader C i 60 min. 78 grader C i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safeale  US-05 
Gjærmengde: ca 300 miliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæring ved 18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. september 2014
Flasket: 12. oktober 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N