Brygger: Tom Gaathaug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,051 FG: 1,014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,55 kg Pilsnermalt 0,21 kg Carafa Special II [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh 35.55 g - 60 min 17,79 g - 30 min 17,79 g - 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 0.5 whirfloc tablett [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min på 55 grader 45 min på 68 grader 5 min på 78 grader 90 min kok [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 - Gjærmengde: 1 rør på 2L starter Informasjon om gjæring: Gjærstarter iht Jamils calc. tilsatt oksygen. ca 1l/min gjæring på 10 grader i 3 uker Lagring ved 4 grader etter flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. august 2015 Flasket: 7. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N