Brygger: Tom Gaathaug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,051
FG: 1,014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,55 kg Pilsnermalt
0,21 kg Carafa Special II

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh
35.55 g - 60 min
17,79 g - 30 min
17,79 g - 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0.5 whirfloc tablett

[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min på 55 grader
45 min på 68 grader
5 min på 78 grader

90 min kok

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833 -
Gjærmengde: 1 rør på 2L starter
Informasjon om gjæring:
Gjærstarter iht Jamils calc.
tilsatt oksygen. ca 1l/min

gjæring på 10 grader i 3 uker
Lagring ved 4 grader etter flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. august 2015
Flasket: 7. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N