Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1055 FG: 1006 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - 4,5kg Pale malt 6,5EBC - 0,42kg Caramalt 260EBC - 0,05 Melanoiden malt 40EBC - 0,40kg Golden syrup [B]Humle og krydder[/B] - 24 gram Agnus (12,5%) på 60 minutter - 17 gram EKG (5%) på 15 minutter - 13 gram EKG (5%) på 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Kokt opp einerkvister sammen med einerbær (10 gram) i meskevann, deretter kjølt ned vannet til rett temp for mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 75 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Danstar Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Rehydrert tørrgjær. Gjæret på ca 18 grader i 18 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 26. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N