Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1055
FG: 1006
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- 4,5kg Pale malt 6,5EBC
- 0,42kg Caramalt 260EBC
- 0,05 Melanoiden malt 40EBC
- 0,40kg Golden syrup

[B]Humle og krydder[/B]
- 24 gram Agnus (12,5%) på 60 minutter
- 17 gram EKG (5%) på 15 minutter
- 13 gram EKG (5%) på 5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Kokt opp einerkvister sammen med einerbær (10 gram) i meskevann, deretter kjølt ned vannet til rett temp for mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 75 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham Danstar
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Rehydrert tørrgjær. Gjæret på ca 18 grader i 18 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 26. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N