Brygger: Øyvind Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1058 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3300 g pilsnermalt 850 g viennamalt 750 g munchnermalt 300 g mørk krystallmalt 60 g carafa special II [B]Humle og krydder[/B] 25 g Magnum 14,6 % i 60 min 15 g Tettnanger 4,7 % i 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 52°C, 66°C i 75 min, utmesk på 77°C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP036 Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: To uker ved 16°C [B]Kommentarer[/B] Tappet i fra fat med Beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2012 Flasket: 4. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N