Brygger: Øyvind Gulbrandsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1058
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3300 g pilsnermalt
850 g viennamalt
750 g munchnermalt
300 g mørk krystallmalt
60 g carafa special II

[B]Humle og krydder[/B]
25 g Magnum 14,6 % i 60 min
15 g Tettnanger 4,7 % i 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 52°C, 66°C i 75 min, utmesk på 77°C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP036
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
To uker ved 16°C

[B]Kommentarer[/B]
Tappet i fra fat med Beergun.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2012
Flasket: 4. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N