Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1,048 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.5kg pilsnermalt 2kg vienna malt [B]Humle og krydder[/B] Saaz og Hallertauer Mittelfruh 35g hver i 60min 15g hver i 1min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64c 80min- 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 800 Gjærmengde: 2 rør i 3l starter. Informasjon om gjæring: 9c 21 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F