Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1,048
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.5kg pilsnermalt
2kg vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz og Hallertauer Mittelfruh
35g hver i 60min
15g hver i 1min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64c 80min- 78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 800
Gjærmengde: 2 rør i 3l starter. 
Informasjon om gjæring:
9c 21 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F