Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 2400 g Flaket hvete 2000 g Flaket havre 500 g Munich (10 L) 100 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14 g @ 60 min Mittelfruh 10 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Økologisk appelsinskall 50 g @ 10 min Koriander frø lett knust 14 g @ 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader C @ 70 min 78 grader C @ 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Pitchet på 18 grader – økt jevnt til 21 grader i løpet av 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. november 1017 Flasket: 26. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N