Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 2400 g
Flaket hvete 2000 g
Flaket havre 500 g
Munich (10 L) 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 14 g @ 60 min
Mittelfruh 10 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Økologisk appelsinskall 50 g @ 10 min
Koriander frø lett knust 14 g @ 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader C @ 70 min
78 grader C @ 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 18 grader – økt jevnt  til 21 grader i løpet av 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 1017
Flasket: 26. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N