Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,061
FG: 1,011
Mengde vørter: 33,5l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 110,0
Beregnet farge: 5,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, Maris Otter, Hvetemalt, Caramalt og brunt sukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Galena, Summit, Columbus, Simco, Amarillo og Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
Brewers Clerex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 gr. C i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: 2 tuber
Informasjon om gjæring:
Ca 20 gr i 13 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Leveres på Bryggselv Kristiansand

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juni 2016
Flasket: 6. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N