Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,061 FG: 1,011 Mengde vørter: 33,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 110,0 Beregnet farge: 5,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, Maris Otter, Hvetemalt, Caramalt og brunt sukker. [B]Humle og krydder[/B] Galena, Summit, Columbus, Simco, Amarillo og Centennial [B]Andre ingredienser[/B] Brewers Clerex [B]Meskeinformasjon[/B] 65 gr. C i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: 2 tuber Informasjon om gjæring: Ca 20 gr i 13 dager. [B]Kommentarer[/B] Leveres på Bryggselv Kristiansand [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juni 2016 Flasket: 6. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N