Brygger: Hans Kristian Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,090 FG: 1,017 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt, pale malt, lys DME, D-180 Candi Syrup [B]Humle og krydder[/B] Brewers Gold, Hallertauer Mittelfruh, Styrian Golding [B]Andre ingredienser[/B] nei [B]Meskeinformasjon[/B] 60min på 66c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 4 rør, steppet opp Informasjon om gjæring: Startet på 20c, fikk gå fritt til 25c i løpet av 2 dager. [B]Kommentarer[/B] - [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. april 2017 Flasket: 1. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N