Brygger: Hans Kristian Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,090
FG: 1,017
Mengde vørter: 43,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt, pale malt, lys DME, D-180 Candi Syrup

[B]Humle og krydder[/B]
Brewers Gold, Hallertauer Mittelfruh, Styrian Golding

[B]Andre ingredienser[/B]
nei

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min på 66c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 4 rør, steppet opp
Informasjon om gjæring:
Startet på 20c, fikk gå fritt til 25c i løpet av 2 dager.

[B]Kommentarer[/B]
-

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. april 2017
Flasket: 1. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N