Brygger: Andreas Møller Frich Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,6 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.5 kg maris otter pale malt 0.5 kg caramunich malt type 2 0.3 kg munich mat type 2 [B]Humle og krydder[/B] Ahtanum Cascade Summit [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US west coast M44 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader. karbonert med 5.5gram sukker pr. liter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2016 Flasket: 10. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N