Brygger: Andreas Møller Frich
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,051
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,6
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.5 kg maris otter pale malt
0.5 kg caramunich malt type 2
0.3 kg munich mat type 2

[B]Humle og krydder[/B]
Ahtanum
Cascade
Summit

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US west coast M44
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader.

karbonert med 5.5gram sukker pr. liter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2016
Flasket: 10. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N