Brygger: Matthew Arens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1067 FG: 1026 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 11,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 23,1 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.1kg Marris Otter malt 225g Pale chocolate malt 110g crystal malt 110g roasted barley 60g Carapils [B]Humle og krydder[/B] 21g East Kent Goldings pellets 5,0% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 225g lactose [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 60 minutter 76C i 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: 20C i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2013 Flasket: 27. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N