Brygger: Matthew Arens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1067
FG: 1026
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 11,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 23,1
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.1kg Marris Otter malt
225g Pale chocolate malt
110g crystal malt
110g roasted barley
60g Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
21g East Kent Goldings pellets 5,0% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
225g lactose

[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 60 minutter
76C i 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
20C i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2013
Flasket: 27. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N