Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,070 FG: 1,014 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,35% Beregnet IBU: 54,09 Beregnet farge: 18,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Caramel malt [B]Humle og krydder[/B] Centennial Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Nei [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 45min Skylling i 20min med 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp051 California V Gjærmengde: 1 pakke, 1,5 l start Informasjon om gjæring: 1,5l gjærstarter + forkultur. 1 uke på 19,5 grader og 1 uke på 20,5 grader [B]Kommentarer[/B] Leveres Bryggselv Kristiansand fredag 19 August før 15:00 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. juli 2016 Flasket: 5. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N