Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,070
FG: 1,014
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,35%
Beregnet IBU: 54,09
Beregnet farge: 18,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Caramel malt

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
Nei

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 45min
Skylling i 20min med 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp051 California V
Gjærmengde: 1 pakke, 1,5 l start
Informasjon om gjæring:
1,5l gjærstarter + forkultur.

1 uke på 19,5 grader og 1 uke på 20,5 grader

[B]Kommentarer[/B]
Leveres Bryggselv Kristiansand fredag 19 August før 15:00

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. juli 2016
Flasket: 5. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N