Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1076
FG: 1010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 91,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- 6kg Marris Otter
- 0,26kg Cara-Pils
- 0,26kg Caragold
- 0,26kg Caramalt 120EBC
- 0,40kg Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
- 40 gram Columbus (14%) på 90 minutter
- 10 gram Columbus (14%) på 45 minutter
- 15 gram Citra (12%) på 30 minutter
- 30 gram Citra (12%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) på 0 minutter
- 20 gram Centennial (10%) på 0 minutter
- 20 gram Chinook (13%) på 0 minutter
- 20 gram Cascade (5,5%) Dry Hop i 8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single Infusion, Light body
64 grader i 90 minutter
75 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 poser tørrgjær
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 19 grader 
i 11 dager, deretter sekundærgjæring 8 dager med tørrhumling, hvorav siste 4 dager i kjøleskap for klarning.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. september 2013
Flasket: 18. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N