Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1076 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 91,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - 6kg Marris Otter - 0,26kg Cara-Pils - 0,26kg Caragold - 0,26kg Caramalt 120EBC - 0,40kg Dextrose [B]Humle og krydder[/B] - 40 gram Columbus (14%) på 90 minutter - 10 gram Columbus (14%) på 45 minutter - 15 gram Citra (12%) på 30 minutter - 30 gram Citra (12%) på 0 minutter - 20 gram Cascade (5,5%) på 0 minutter - 20 gram Centennial (10%) på 0 minutter - 20 gram Chinook (13%) på 0 minutter - 20 gram Cascade (5,5%) Dry Hop i 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single Infusion, Light body 64 grader i 90 minutter 75 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 poser tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 19 grader i 11 dager, deretter sekundærgjæring 8 dager med tørrhumling, hvorav siste 4 dager i kjøleskap for klarning. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. september 2013 Flasket: 18. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N