Brygger: Marius H. Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2G Klassisk røykøl
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1,8kg Pils malt
1,8kg Munich malt
1,8kg Smoked malt (W)
0,45kg Brown malt

[B]Humle og krydder[/B]
50gr Bobek 5,4% 60 min FWH

[B]Andre ingredienser[/B]
gjærnæring, irish moss og servomyces ved 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min ved 64 grader
45 min ved 67 grader
1ts ph 5.2 stabilizer i mesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp838
Gjærmengde: ihht mrmalty
Informasjon om gjæring:
4,5 uker ved 10 grader
1 uke ved 20 grader
1 min O2 tilsetning før gjæring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. mars 2013
Flasket: 18. april 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F