Brygger: Marius H. Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2G Klassisk røykøl OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1,8kg Pils malt 1,8kg Munich malt 1,8kg Smoked malt (W) 0,45kg Brown malt [B]Humle og krydder[/B] 50gr Bobek 5,4% 60 min FWH [B]Andre ingredienser[/B] gjærnæring, irish moss og servomyces ved 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min ved 64 grader 45 min ved 67 grader 1ts ph 5.2 stabilizer i mesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp838 Gjærmengde: ihht mrmalty Informasjon om gjæring: 4,5 uker ved 10 grader 1 uke ved 20 grader 1 min O2 tilsetning før gjæring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mars 2013 Flasket: 18. april 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F