Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1052 FG: 1014 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g pilsner malt 700 g hvete malt 300 g crystal malt 39,4 EBC 250 g Munich malt 17,7 EBC 200 g Torrified hvete Thomas Fawcett 3,9 EBC 250 g sukker - end of boil [B]Humle og krydder[/B] 35 g EKG - boil 60 min 7 g orange peel bitter. tørket - boil 20 min 12 g Styrian Goldings - boil 15 min 12 g saaz - boil 2 min 12 g Styrian Goldings - boil 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 64,5 i 75 minutter, deretter hevet til 73 grader ved tilsetning av varmt vann i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belgian Saison WLP565 Gjærmengde: 2 pkg uten starter Informasjon om gjæring: Ca 24 grader under gjæringen, 18 dager, deretter tappet om og satt kaldt, (ca 8 grader) i 6 dager før flaskefylling [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2013 Flasket: 26. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N