Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1014 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 62,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils 6400g Vienna 4000g Munich 15 800g Crystal 120 800g Bygg flak 400g [B]Humle og krydder[/B] Citra 25g - 60 min Citra 60g - 15 min Centennial 90g - 15 min Citra 130g - 5 min Citra 50g - tørr etter 8 dager Centennial 140g - tørr etter 8 dg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 12 dager på 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2016 Flasket: 13. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F