Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1014
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 62,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils 6400g
Vienna 4000g
Munich 15 800g
Crystal 120 800g
Bygg flak 400g

[B]Humle og krydder[/B]
Citra 25g - 60 min
Citra 60g - 15 min
Centennial 90g - 15 min
Citra 130g - 5 min
Citra 50g - tørr etter 8 dager
Centennial 140g - tørr etter 8 dg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
12 dager på 17 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2016
Flasket: 13. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F