Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1062 FG: 1013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] I kilo Pilsnermalt 9 Aromatic 50 EBC 0,5 Hvetemalt 5 EBC 0,5 Candisukker 1 [B]Humle og krydder[/B] Magnum FWH 30G 11,9%AA 90MIN Hallertau Mittelfruh 2016 40G 4,5%AA 15MIN [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 20m 63C, 15m stigning til; 20m 70c, 10m stigning til 77C i 5. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3522 Gjærmengde: 2pk i starter Informasjon om gjæring: 19.11 17C 20.11 18C 21.11 19C 22.11-4.12 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 3. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N