Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1062
FG: 1013
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
I kilo
Pilsnermalt	9
Aromatic 50 EBC	0,5
Hvetemalt 5 EBC	0,5
Candisukker 1

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum FWH	30G	11,9%AA	90MIN
Hallertau Mittelfruh 2016	40G	4,5%AA	15MIN

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
20m 63C, 15m stigning til; 20m 70c, 10m stigning til 77C i 5.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3522
Gjærmengde: 2pk i starter
Informasjon om gjæring:
19.11	17C
20.11	18C
21.11	19C
22.11-4.12	20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2017
Flasket: 3. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N