Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,070
FG: 1,016
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 63 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsen malt
Caramunich II 120 EBC
Torrified Wheat Malt
Candy Syrup D-180
Hvitt Bordsukker

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum, Bitterhumle
Celeia, Aromahumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50C i 30 min
64C i 60 min
78C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1,5l starter
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 19C og lot den fritt stige til ca 26C og holdt denne temperaturen ut resten av gjæringstiden.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2016
Flasket: 30. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F