Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,070 FG: 1,016 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 63 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsen malt Caramunich II 120 EBC Torrified Wheat Malt Candy Syrup D-180 Hvitt Bordsukker [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum, Bitterhumle Celeia, Aromahumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50C i 30 min 64C i 60 min 78C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1,5l starter Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 19C og lot den fritt stige til ca 26C og holdt denne temperaturen ut resten av gjæringstiden. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2016 Flasket: 30. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F