Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,118 FG: 1,032 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 11,5% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 118 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.5kg pale 0.6 kg roasted barley 0,6 flaket havre 0.5 special B 0.45 pale chocolate 0.45 chocolate 0.4 brown 0.3 Caramunich [B]Humle og krydder[/B] 50g Horizon @ 60 95g fuggles @ 30 95g fuggles @ 15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Halve gristen BIAB, halve GF, 90 min @ 63C, 24 liter etter kok [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2nd gen US05 Gjærmengde: 5dl vasket slurry Informasjon om gjæring: Startet på 15C, holdt den under 17 i fire dager så en uke mellom 16-18 grader deretter 18-19 grader i to uker ca. To runder med ren 02, ved pitch og dagen etter. Tilsatte 1 pakke rehydrert US05 ved flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. desember 2016 Flasket: 26. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N