Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,015
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 101,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC
400 g Crystal Malt 120 EBC
200 g Hvete Malt 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Cascade pellets 5,16% AA (60 min)
20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (60 min)
15 g Equinox pellets 13,43% AA (60 min)
30 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (15 min)
20 g Equinox pellets 13,43% AA (15 min)
20 g Cascade pellets 5,16% AA (15 min)
20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (5 min)
20 g Equinox pellets 13,43% AA (5 min)
20 g Cascade pellets 5,16% AA (5 min)
20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (tørrhumle 7 dager)
15 g Equinox pellets 13,43% AA (tørrhumle 7 dager)
20 g Cascade pellets 5,16% AA (tørrhumle 7 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]
1 teskje Irish Moss (5 min)
1 dråpe Defoamer (60 min)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Koke opp 20L vann til 72 grader
Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader
Koke opp 10L vann til 75 grader
Meske i 10L i 20 min på 70-72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret 2 uker på gjæringskar på 17-20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2016
Flasket: 6. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N