Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,015 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 101,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Crystal Malt 120 EBC 200 g Hvete Malt 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 20 g Cascade pellets 5,16% AA (60 min) 20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (60 min) 15 g Equinox pellets 13,43% AA (60 min) 30 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (15 min) 20 g Equinox pellets 13,43% AA (15 min) 20 g Cascade pellets 5,16% AA (15 min) 20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (5 min) 20 g Equinox pellets 13,43% AA (5 min) 20 g Cascade pellets 5,16% AA (5 min) 20 g Sorachi Ace pellets 9,75% AA (tørrhumle 7 dager) 15 g Equinox pellets 13,43% AA (tørrhumle 7 dager) 20 g Cascade pellets 5,16% AA (tørrhumle 7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje Irish Moss (5 min) 1 dråpe Defoamer (60 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Koke opp 20L vann til 72 grader Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader Koke opp 10L vann til 75 grader Meske i 10L i 20 min på 70-72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret 2 uker på gjæringskar på 17-20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2016 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N