Brygger: Rune Aasprong Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,059 FG: 1,005 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15 kg Pale Malt, Maris Otter 1 kg Caramel/Crystal Malt - 20L (39.4 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30.00 g Nelson Sauvin [12.10 %] - Boil 60.0 min Hop 4 14.8 IBUs 30.00 g Simcoe [12.00 %] - Boil 60.0 min Hop 5 14.7 IBUs 30.00 g Nelson Sauvin [12.00 %] - Boil 30.0 min Hop 6 11.3 IBUs 30.00 g Simcoe [12.00 %] - Boil 30.0 min Hop 7 11.3 IBUs 1.00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15.0 mins) Fining 8 - 40.00 g Nelson Sauvin [12.00 %] - Boil 15.0 min Hop 9 9.7 IBUs 30.00 g Simcoe [12.00 %] - Boil 15.0 min Hop 10 7.3 IBUs 1.50 tsp Yeast Nutrient (Boil 5.0 mins) Other 11 - 30.00 g Simcoe [12.00 %] - Boil 0.0 min Hop 12 0.0 IBUs - 60.00 g Simcoe [13.00 %] - Dry Hop 7.0 Days Hop 14 0.0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] 500 gram hele kaffebønner 2 dager før tapping. Kaffe: Tim Wendelboe - Hunkute fra Dalle, Sidama, Ethiopia. [B]Meskeinformasjon[/B] 65ºC @ 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 2 rør 3 liter starte Informasjon om gjæring: Gjæret ved 20-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2013 Flasket: 5. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N