Brygger: Knut Hølen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1050 FG: 1006 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Hvete malt Vienna malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Lønnesaft Protafloc Yeast-vit [B]Meskeinformasjon[/B] 2-stegsmesk 55`c i 30min 65`c i 90min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangroe m-44 Gjærmengde: 24g Informasjon om gjæring: Omstikket over til karbonerings fat 2016-01-27 Karbonert med 2,5g. sukker pr.l. og 2 bars trykk co2. Tappet til oppbevarings fat 2016-02-14 [B]Kommentarer[/B] Filterert med 50 micron filter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2016 Flasket: 11. mars 2016 Filtrert: Ja Karbonering: F