Brygger: Knut Hølen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1050
FG: 1006
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Hvete malt
Vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Lønnesaft
Protafloc
Yeast-vit

[B]Meskeinformasjon[/B]
2-stegsmesk
55`c i 30min
65`c i 90min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangroe m-44
Gjærmengde: 24g
Informasjon om gjæring:
Omstikket over til karbonerings fat 2016-01-27
Karbonert med 2,5g. sukker pr.l.
og 2 bars trykk co2.
Tappet til oppbevarings fat 2016-02-14

[B]Kommentarer[/B]
Filterert med 50 micron filter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2016
Flasket: 11. mars 2016
Filtrert: Ja
Karbonering: F