Brygger: Eirik Kittelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,130
FG: 1,028
Mengde vørter: 29,9l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 13,7%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
96% marris otter
4% TF Cara 120

NB! Kun first runnings, ingen skylling.

[B]Humle og krydder[/B]
100% East Kent Goldings
100g 90 min
57g   30 min
30g    15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
28g Franske eike terninger på fat 
i 12 mnd.

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 60 min
75 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 028 Edinburgh
Gjærmengde: 4 liter starter 2r
Informasjon om gjæring:
kjølt til 18 grader gjæret der i 3 dager.
Økte etter hvert til 20 grader for god utgjæring.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2012
Flasket: 30. desember 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F