Brygger: Eirik Kittelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,130 FG: 1,028 Mengde vørter: 29,9l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 13,7% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 96% marris otter 4% TF Cara 120 NB! Kun first runnings, ingen skylling. [B]Humle og krydder[/B] 100% East Kent Goldings 100g 90 min 57g 30 min 30g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 28g Franske eike terninger på fat i 12 mnd. [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 60 min 75 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 028 Edinburgh Gjærmengde: 4 liter starter 2r Informasjon om gjæring: kjølt til 18 grader gjæret der i 3 dager. Økte etter hvert til 20 grader for god utgjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2012 Flasket: 30. desember 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F