Brygger: Oddbjørn Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1113
FG: 1010
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 13,5%
Beregnet IBU: 102,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10,5 kg Pale Malt
0,3 kg Amber Malt
0,3 kg Crystal Malt
0,2 kg Special B

[B]Humle og krydder[/B]
50g Nugget @ 60 min
30g Styrian Golding @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
-

[B]Meskeinformasjon[/B]
2 x 60 min på 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP099
Gjærmengde: 2pk, 3 liter starter
Informasjon om gjæring:
17 grader i 5 dager, 20 grader 9 dager. Ettergjæring 1 år på corneliusfat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2016
Flasket: 3. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F