Brygger: Oddbjørn Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1113 FG: 1010 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 13,5% Beregnet IBU: 102,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,5 kg Pale Malt 0,3 kg Amber Malt 0,3 kg Crystal Malt 0,2 kg Special B [B]Humle og krydder[/B] 50g Nugget @ 60 min 30g Styrian Golding @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] - [B]Meskeinformasjon[/B] 2 x 60 min på 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP099 Gjærmengde: 2pk, 3 liter starter Informasjon om gjæring: 17 grader i 5 dager, 20 grader 9 dager. Ettergjæring 1 år på corneliusfat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2016 Flasket: 3. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F