Brygger: Lars-Erik Owe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Kirsebær
OG: 1,034
FG: 1,007
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 3,6%
Beregnet IBU: 1,0
Beregnet farge: 4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1500 g pilsmalt 
1500 g hvetemalt 

900 g kirsebær (frosne) per 4 l utgjæret baseøl

[B]Humle og krydder[/B]
7 g Fuggles (pellets, 5 %) FWH

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket i 60 min ved 64 C
Utmesk ved 75 C i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Surdeigskulturen min
Gjærmengde: En god sleiv (1 dl)
Informasjon om gjæring:
23 C i 5 måneder før kirsebær ble tilsatt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2013
Flasket: 14. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N