Brygger: Lars-Erik Owe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Kirsebær OG: 1,034 FG: 1,007 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 3,6% Beregnet IBU: 1,0 Beregnet farge: 4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1500 g pilsmalt 1500 g hvetemalt 900 g kirsebær (frosne) per 4 l utgjæret baseøl [B]Humle og krydder[/B] 7 g Fuggles (pellets, 5 %) FWH [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 60 min ved 64 C Utmesk ved 75 C i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Surdeigskulturen min Gjærmengde: En god sleiv (1 dl) Informasjon om gjæring: 23 C i 5 måneder før kirsebær ble tilsatt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2013 Flasket: 14. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N