Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,095
FG: 1,030
Mengde vørter: 13,5l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 122,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,43 kg TF Maris Otter (72,55%)
1,35 kg TF Brown Malt (18,04%)
705 g TF Black Malt (9,42%)

[B]Humle og krydder[/B]
-12 g Magnum 14.7%aa FWH
-55 g Fuggles 5.1%aa FWH
-55 g Hallertauer Mitterfrueh 4.3%aa 30 min
-35 g Fuggles 5.1%aa tørrhumle 10 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 
O2

[B]Meskeinformasjon[/B]
120 min 66 grader
5 min 73 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013 London Ale 
Gjærmengde: Starter iht mrmalty
Informasjon om gjæring:
20 dager. Gjæring fra 17-19 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Tørrhumle på fat, og flasket med ghetto-beergun.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. desember 2013
Flasket: 22. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F