Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,095 FG: 1,030 Mengde vørter: 13,5l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 122,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,43 kg TF Maris Otter (72,55%) 1,35 kg TF Brown Malt (18,04%) 705 g TF Black Malt (9,42%) [B]Humle og krydder[/B] -12 g Magnum 14.7%aa FWH -55 g Fuggles 5.1%aa FWH -55 g Hallertauer Mitterfrueh 4.3%aa 30 min -35 g Fuggles 5.1%aa tørrhumle 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring O2 [B]Meskeinformasjon[/B] 120 min 66 grader 5 min 73 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: Starter iht mrmalty Informasjon om gjæring: 20 dager. Gjæring fra 17-19 grader. [B]Kommentarer[/B] Tørrhumle på fat, og flasket med ghetto-beergun. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. desember 2013 Flasket: 22. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F