Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,102
FG: 1,019
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 110 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 5.ebc
Havregryn
Crystal 120.ebc
Chocolate malt 1200.ebc
Roasted 1500.ebc
Special B
Demerera sukker
Brunt sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Tomahawk

[B]Andre ingredienser[/B]
Lakris stang

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65-64 grader i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05 
Gjærmengde: 1,5dl slurry
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17, holdes på 18 grader 7 dager, økes til 21 grader i 12 dager . settes så i bod på 9 grader til tapping

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2016
Flasket: 31. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N