Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,102 FG: 1,019 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 110 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 5.ebc Havregryn Crystal 120.ebc Chocolate malt 1200.ebc Roasted 1500.ebc Special B Demerera sukker Brunt sukker [B]Humle og krydder[/B] Tomahawk [B]Andre ingredienser[/B] Lakris stang [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65-64 grader i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1,5dl slurry Informasjon om gjæring: Pitch på 17, holdes på 18 grader 7 dager, økes til 21 grader i 12 dager . settes så i bod på 9 grader til tapping [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 31. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N