Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,076 FG: 1,012 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 18,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt, 16 kilo Crystal (60), 800 gram Hvetemalt, 800 gram Sukker til karbonering, 310 gram [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Galena (13%), 60 minutter kok 50 gram Equinox (13.9%), 15 minutter kok 50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 15 minutter kok 50 gram Galaxy (14.2%), 15 minutter kok 50 gram Equinox (13.9%), 5 minutter kok 50 gram Nelson Sauvin (11.90%), 5 minutter kok 50 gram Galaxy (14.2%), 5 minutter kok 50 gram Equinox (13.9%), tørrhumling 7 dager 50 gram Nelson Sauvin (11.90%), tørrhumling 7 dager 50 gram Galaxy (14.2%), tørrhumling 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumsulfat, 24 gram i mesk Kalsiumsulfat, 7 gram i skyllevann Natron, 6 gram i mesk CaCo3, 6 gram i mesk Whirfloc, 1 tablett 10 min kok Wyeast gjærnæring, 1 tsk 10 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking i 90 minutter, 65 grader Utmesking, 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs 001 Gjærmengde: 2 rør, 4 l. starter Informasjon om gjæring: 7 dager, 18 grader 7 dager, 20 grader Ettergjæring i 14 dager (karbonering), 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2016 Flasket: 2. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N