Brygger: Jostein Sæthre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1076 FG: 1019 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] malt: Vienna, pilsner, Munich, cara Munich, cara hell, hvetemalt, sjokolademalt sukker [B]Humle og krydder[/B] magnum, hallertauer tettnager appelsinskall, nellik, kanel, svisker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 52 grader i 20 min, 64 grader 30 min, 70 grader 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: belgian abbey 2 Gjærmengde: 100 gram Informasjon om gjæring: topphøstet og brukt på sitt beste [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. desember 2013 Flasket: 21. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N