Brygger: Ole Hågensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1053
FG: 1008
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 29,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2000 gram pils malt
2100 gram munich malt
3200 gram vienna malt
70 gram chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram hallertau mittelfruh 90 minutter
70 gram saaz 90 minutter
20 gram saaz 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dekokasjonsmesking
rest på 62 grader
rest på 67 grader
skylling 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager w34/70
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
3 uker på 10 grader 17 grader siste dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2013
Flasket: 25. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N