Brygger: Ole Hågensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1053 FG: 1008 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000 gram pils malt 2100 gram munich malt 3200 gram vienna malt 70 gram chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] 40 gram hallertau mittelfruh 90 minutter 70 gram saaz 90 minutter 20 gram saaz 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dekokasjonsmesking rest på 62 grader rest på 67 grader skylling 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager w34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 3 uker på 10 grader 17 grader siste dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2013 Flasket: 25. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N